Followers

Isi Link korang!!

Friday, September 28, 2012

Bagi Ikan Makan

video

Semalam aku balik kerja pukul 9.00 malam...

Waaahhhhh......workaholic sangat kauuu jahh!!!!
hahahhaa...disebabkan volume high...aku terpaksa stay....kalau tak...mampos lah aku 
kena datang kerja sabtu ahad...

So........
Aku mengambil keputusan....untuk stay back
actually...dekat ofis aku ni..kalau kita stay back lebih dari pukul 7 dapat makanan free
hari2 pulak tu....you know what????
Minggu ni satu sen pon duit aku x keluar
because of makanan free lah

Nak dijadikan cerita...
sejak seminggu ni....sistem yang team aku guna pakai iaitu sistem s2o tu...

"BREAKDOWN......SLOWDOWN....."

Izni ni pon moody and down.....hahahhaa
mana x nyer....volume banyak....sistem down x dpt buat keje
esoknyerr volume banyak masuk gak....ape cer...?????

Makin bertimbun laaaa keje gua...so...aku stay back laaaa
sbbb semalam dah stayback lama
so hari ni lega sikit

tu jalan2 tu....siap kasi ikan makan
actually kitorg keluar makan dekat maybank dekat je ngan tempat keje aku
Technology Park Malaysia ni mmg view dia cantik
bnyk kolam....hutan buatan....air terjun...so nyaman jerrr

masa org laki gi solat jumaat aku gi laaa pergi bagi ikan makan ngan kawan aku ni
nama dia Hasdiana
hehehe...panggil yana....single lagiiiiii!!!! hehehehe

1 comment:

C'Jai said...

hamboih..da pandai bg ikan makan plak skang ni...dah bg dia mkn pastu kita plak mkn dia...haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails